Dat voetballers veel verdienen, dat weten we allemaal wel. Maar wie van de mannen die goed tegen een bal kunnen trappen mag op het dikste salaris rekenen anno 2021? Worlf of Men zocht uit wie de best verdienende voetballers ter wereld zijn.

5. Paul Pogba (Manchester United) – 19 miljoen per jaar

Op de vijfde plek in onze lijst vinden we Paul Pogba van Manchester United. De Fransman wordt al enkele jaren gezien als één van de grootste talenten ter wereld en heeft zijn plek dan ook dubbel en dwars verdiend. Hij speelt momenteel bij het Engelse Manchester United, nadat hij eerder voor het Italiaanse Juventus uitkwam.

4. Antoine Griezmann (FC Barcelona) – 21 miljoen euro per jaar

Net als nummer vijf Paul Pogba is Antoine Griezmann een Fransman. Desondanks speelt de 30-jarige Griezmann al zijn hele leven in Spanje, waar hij in ieder geval goed betaald krijgt. Met een salaris van 21 miljoen euro per jaar staat hij op de vierde plek van de best verdienende spelers van 2021.

3. Neymar (Paris Saint Germain) – 30 miljoen euro per jaar

De volgende in de rij is Neymar, uit Brazilië. Neymar staat al vele jaren te boek als één van de beste voetballers ter wereld en krijgt voor die status ook goed betaald. Hij kwam jarenlang uit voor FC Barcelona, maar maakte vanuit die club voor een bedrag van maar liefst 270 (!) miljoen euro de stap naar Parijs, waar hij voor Paris Saint Germain speelt. Wat een geld.

2. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 31 miljoen euro per jaar

De volgende in de rij is waarschijnlijk wel bekend bij de meesten van jullie. Cristiano Ronaldo mag dan alweer 36 jaar zijn, de Portugees staat nog steeds netjes tussen de best verdienende voetballers ter wereld. Ronaldo maakte jarenlang furore als aanvalsleider van Manchester United en Real Madrid, een rol die hij nu bij Juventus vertolkt. Het levert hem de lieve som van 31 miljoen euro per jaar op.

1. Lionel Messi (FC Barcelona) – 76 miljoen euro per jaar

Dan, met een straatlengte voorsprong, de best verdienende voetballers ter wereld: Lionel Messi van FC Barcelona. De Argentijn staat al sinds zijn tienerjaren bekend als dé beste voetballer ter wereld en is al sinds jaar en dag aanvoerder van FC Barcelona, één van de beste voetbalclubs ter wereld. Het levert hem maar liefst 76 miljoen euro per jaar op.

fc-barcelona

Lees hier meer mannenblogs van World of Men!