The Walking Dead seizoen 7

The Walking Dead is inmiddels wel een fenomeen en staat momenteel bekend als een van de beste series. De tweede helft van The Walking Dead seizoen 7 is dan ook alweer in volle gang. Natuurlijk heeft deze serie zeker zo zijn drama momenten van het niveautje Goede Tijden, Slechte Tijden. Echter de liefde tussen Negan en Lucille is natuurlijk genieten in zijn puurste vorm. Dat is dan ook een van de redenen waarom we blijven kijken. In deze blog ga je dan ook lezen waarom The Walking Dead een echte Machomen serie is.

(Deze blog bevat spoilers) the walking dead season 7

Cliffhanger The Walking Dead

Seizoen zes eindigde nou niet echt bepaald op een hoogtepunt voor Rick en de groep. Ze hadden de verkeerde gasten van de verkeerde vesting uitgemoord. Door deze actie is er nu stront aan de knikker. De vesting was onderdeel van Negan zijn heerschappij. Die was er nou niet bepaald blij mee dat zijn vesting helemaal was uitgemoord. Daarvoor moest dan ook iemand zijn schedel ingeslagen worden. Uiteraard eindigde seizoen zes dan ook net op het moment dat Lucille, de honkbalknuppel van Negan, haar dorst naar bloed gelest kreegVanaf het moment dat je Negan ziet dan weet je het gewoon zeker. Hij is vanaf nu mijn favoriete personage.  Samen met Lucille zorgde die ervoor dat heel de groep toch wel eventjes stil was. De totale wanhoop van Rick in zijn ogen en zelfs Daryl moest toch wel even slikken. De groep was op zijn op zijn absolute dieptepunt en dat had Negan binnen een paar minuten voor elkaar gekregen. Eindelijk weer eens iets anders dan al die feel good bagger op tv. Het is weer eens ouderwets genieten geblazen in The Walking Dead als je het mij vraagt.

Alle Doden van The Walking Dead

]The Walking Dead is inmiddels al een tijdje bezig en kent heel wat dode personages. Er moeten toch ook weer nieuwe zombies bijkomen. Het zijn trouwens gewoon zombies. Niet facking Walkers zoals ze die in The Walking Dead noemen. Bijvoorbeeld van Herschel of Beth is het jammer dat ze dood zijn gegaan. Andere personages zijn gewoon kapot irritant en zorgen ervoor dat je ze tot het bot haat. Ik wil die mensen dan ook graag dood zien. Gelukkig wordt mijn wens soms wel vervultGelukkig wordt mijn wens soms wel vervult. Het meest duidelijke voorbeeld is toch wel Lori Grimes. De vrouw van Rick had flink lopen viespeuken in het eerste seizoen van The Walking Dead zoals we weten. Haar man Rick was nog niet koud of mevrouw had al weer nieuwe aspiraties. Gelukkig hebben we ook goede herinneringen aan haar. Dan heb ik het natuurlijk over de geniale meme’s die we hebben overgehouden aan haar doodscene. Die scene was misschien wel door de schrijvers van de show net iets ander bedoelt. Gelukkig hebben we daar het internet voor.

De redding van The Walking Dead

Natuurlijk zijn er ook goede personages waarvoor je deze serie kijkt. Daryl onze kruisboogman heeft zichzelf helemaal moeten aanpassen aan deze nieuwe wereld. Eerst was die best wel een klootzak en trok die alleen maar zijn eigen plan. Gaande weg heeft hij geleerd om voor het team te kiezen.  Inmiddels heeft dan ook zelfs de grootste Machomen toch wel een kleine man crush gekregen op dit personage. Als ze hem dood laten gaan dan ontploft het hele internet.  the walking dead darylAls eenmaal de verschrikkelijk grote problemen uit de wereld zijn. Bijvoorbeeld de 4893ste persoon die moeite heeft met het loslaten dat er toch echt geen menselijk persoon meer zit in de zombies. Dan krijgen we nog wel eens een gore, bloederige zombieaanval te zien. Zo zijn er heel wat zombies door midden gehakt. Zombies door zijn kop heen geschoten. Natuurlijk worden normale mensen ook nog door hun kop heen geschoten. Die momenten maken The Walking Dead een Machomen serie.

Diepere betekenis in The Walking Dead

Misschien wel het beste uit The Walking Dead zijn de overeenkomsten met onze wereld. De mensheid heeft ondertussen wel bewezen niet goed te kunnen samenwerken en dat er genoeg idioten zijn. Op het moment dat Ajax en Feyenoord tegen elkaar spelen komt er al een hele politiemacht en een hoop stres aan te pas.  Stel je voor dat er zombies in ons land zijn. Op dat moment breekt al helemaal totale paniek uit. In The Walking Dead is er gewoon totale paniek uitgebroken. In die paniek staan dan een aantal leiders op. Je krijgt dan leiders zoals Rick die het beste willen voor de mensheid en hun groep. Natuurlijk zullen er ook gasten zoals Negan zijn die zichzelf wel vermaken met een paar zombies in zijn achtertuin.

Negan de ultieme bad Guy

Negan pakt het natuurlijk wel heel erg slim aan. Eerst veiligheid en eten bieden aan de mensen. Vervolgens met Lucille iemand kapot slaan op het moment dat die een foutje maakt. Iedereen houdt vervolgens zijn kop dicht. Op het moment dat Rick en zijn groep langskomt dan moet die natuurlijk wel even laten weten wie er de baas is. Zo simpel is het gewoon. Abraham zijn schedel werd dan ook helemaal kapot geslagen door Lucille in het begin van Seizoen zeven. Glen zijn oogbal hing er nog eens een keer uit toen hij een klap kreeg. Dat was echt fucking bruut en fucking geniaal. De machomen blij, want die krijgt een goede bad guy te zien. De huisvrouw blij, want die kan nu zien hoe Rick en zijn scoutinggroep Negan gaan proberen te verslaan. Iedereen blij, want je weet dat er flink wat stront aan de knikker is in seizoen zeven van The Walking Dead. Negan the walking dead season 7

Mijn verwachtingen over The Walking Dead seizoen 7

Ik hoop voor de rest van The Walking Dead dat ze van die geforceerde Fifty Shades liefde eruit gaan halen. Rick en Michone mogen zichzelf nou best aangesproken voelen. Verschrikkelijk irritant om daar naar te kijken zeg. Michone was juist goed om elke keer met haar katana een eigen pad te kiezen. Rick moet gewoon een gezellige huisvrouw hebben waarmee die samen kan huilen. Rise up The Walking DeadVan de rest  verwacht ik dat door een paar slechte dialogen het allemaal wel weer goed gaat komen. De groep van Rick, de Hilltop, onze kerel Ezekiel met zijn tijger. Want ja fuck it we geven hem gewoon een CGI tijger moeten ze hebben gedacht.  Die groepen zullen wel gaan samenwerken en Negan verslaan. Ik hoop alleen dat Negan met Lucille nog een paar geniale momenten heeft. Misschien durven ze het wel om Negan te laten leven voor het volgende seizoen. Laten we het hopen in ieder geval. Hij zorgt  er toch wel voor dat The Walking Dead een Machomen serie is die je moet gaan kijken.Ben je het een eens met mijn mening over de The Walking Dead? Vind je Negan ook net zo’n held als ik? En waar hoop je op voor de rest van seizoen zeven? Laat het mij weten in de comment sectie beneden.