[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Bier drinken onder de douche met Shower Beer![/title]

Sta je wel eens onder de douche met het gevoel dat je iets mist? Lekker heet douchen is natuurlijk mega relaxed, maar wat zou een kout biertje hierbij nice zijn! Ik zie je denken, shit dat klopt! Nu is er eindelijk een oplossing voor dit slopende probleem van de man, shower beer. Een heerlijke goudgele rakker zo voor onder de stortbak. Het is een 10% bier van de Zweede brouwerij Pangang’s en marketingbureau Skansk. Ook ideaal voor een schuimparty lijkt me zo!

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Douche bier[/imageframe][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Shower bier, smaakt dat ook een beetje?[/title]

Shower beer zit in een mini flesje van 18 centiliter… beetje jammer. Het idee hier achter is echter dat door de kleine hoeveelheid je gerstenat niet warm is voordat je klaar bent met je douche. Drinken die Zweden toch wat traag zo te horen. Maar om deze babyfles te compenseren hebben ze er een brouwsel ingestopt van 10%. Zo kom je zeker extra ontspannen uit de badkamer geparadeerd. Of het smaakt? Geen idee. Een echte man tikt gewoon een sixpack weg in 10 min. Het schuim krijg je gratis van het douchen erbij. Veel handiger toch?

[/one_full]

Shower beer

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Shower Beer bestellen[/title]

Bier voor onder de douche is natuurlijk echt helemaal gers en het idee is tof, maar het biertje zelf is een gewoon bier met een gladde fles. Lekker hard op je plaat gaan is dus waarschijnlijker dan hard uit je plaat gaan. Een gripstip is misschien een beter idee. Of een gewoon bier met een special handvat met koeling. Nouja het is in ieder geval het begin van iets moois. Indrinken voor het stappen kan nu gewoon al onder de douche, wat kun je daar nou niet tof aan vinden? Het advies is echter om een gewoon biertje te pakken en niet zo te mekkeren.

[/one_full]