Waar Chris Evans en Matt LeBlanc het ooit zo wonderschone mannenprogramma Top Gear naar de vernieling hebben geholpen, staan Clarkson, Hammond en Kapitain Slow weer voor je klaar. The Grand Tour wordt mannelijker en extremer dan ooit tevoren. Waar de BBC’s Top Gear de motor steeds laat afslaan voor het stoplicht, is The Grand Tour van Amazon nu al ‘Max Verstappen hard’ te noemen. Hoewel de eerste uitzending pas staat gepland op 18 november is deze The Grand Tour trailer een welkom zoethoudertje.

The Grand Tour is nog gekker dan Top Gear

De nieuwe serie van Amazon belooft weer veel extreem droge mannenhumor, snelle auto’s, ontploffingen, wacky races en grappen over de gebleekte tanden van Richard Hammond. Het grote nieuwigheidje is dat de mannen voor The Grand Tour heel de wereld over reizen naar de aller vetste plekken.

Waarom Jeremy Clarkson door de BBC aan de kant werd gezet?  Hij sloeg een producer van Top Gear toen het avondeten hem niet beviel. Aanvankelijk leek het lastig te worden voor Clarkson om terug te komen, maar niets is minder waar. Hij en zijn kompanen komen terug en hoe?! Nu is het alleen maar wachten totdat Jeremy Clarkson in een jaloersmakend brute bolide “SPEEEEEEED!” roept. Na deze middelvinger naar de BBC zal hij als alfa-man echt tevreden zijn.