[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

De Apple Keynote is een episch evenement om elk jaar vol smart weer naar uit te kijken. Met welke brute nieuwe innovaties komt Steve Jobs nu weer aanzetten? Wordt het de iDrone, de iPlane of de iBoat? Het was altijd een belevenis waarbij je een kijkje in de toekomst kreeg, vet awesome dus. Echter is onder het nieuwe bewind van Tim Cook elke nieuwe iPhone een regelrechte tegenvaller geworden, zo ook de kleurloze nieuwe iPhone 7. Ja hij is sneller, ja de batterij is beter, nou dat is innovatie…(NOT!) Steve Jobs had de nieuwe iPhone 7 een optie gegeven om te teleporteren naar de toekomst of een ander gaaf iets. Niet lame een batterijtje beter maken, dat is gewoon IKEA innovatie.

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]iPhone 7 airpods horror[/title]

Echter is er eigenlijk maar 1 noemenswaardige innovatie van de iPhone 7, de zogenaamde ‘airpods’. Deze ‘innovatie’ zorgt ervoor dat je vanaf nu draadloos je oortjes kunt gebruiken. Nu wordt het echt leuk! Het internet is een prachtige plek als het gaat om mislukte innovaties de meest krankzinnige Photoshop skills worden dan weer uit de kast gehaald. Alles met als doel om jou en mij eens flink te vermaken. Aangezien jij natuurlijk een mega tof sociaal leven hebt en je Twitteraccount al 4 jaar geleden dood hebt laten verklaren, komt hier de nieuwe iPhone airpods top 5 bashberichten op Twitter lijst. Alles ter leering ende vermaeck.

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Nieuwe iPhone 7 airpods reactie nummer 5:[/title]

Onze favoriete basketbal Golden Retriever ‘Air Bud’ is weer helemaal terug van nooit weggeweest!

[imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Nieuwe iPhone 7 airpods reactie nummer 4:[/title]

Het gevaar bestaat dat je de nieuwe iPhone oortjes kwijtraakt, nu zijn er al oplettende kijkers die daar een oplossing voor hebben gevonden!

[imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Nieuwe iPhone 7 airpods reactie nummer 3:[/title]

Altijd een fris mondgevoel en draadloos naar je favoriete tracks luisteren? Het antwoord is hier:

[imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Nieuwe iPhone 7 airpods reactie nummer 2:[/title]

Het zelfde principe als nummer 3, maar net iets eerder is deze grappige dude. Want wie als eerste is dat telt natuurlijk mee.

[imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Nieuwe iPhone 7 airpods reactie nummer 1:[/title]

En de beste is toch wel deze. Zou het idee voor de iPhone 7 airpods misschien zo echt ontstaan zijn?

[imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/one_full]