[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Deze series kijken echte macho’s[/title]

Echte mannen series kijken, we doen het maar al te graag. Lekker met je luie reet op de bank, hand in de broek en de vrouw des huizes die in de keuken je favoriete eten klaar maakt… mega macho. Maar wat moet je nu kijken terwijl je die hele pizza in een keer dubbelgevouwen naar binnen werkt? Wij hebben de gewone macho op straat gevraagd naar zijn favoriete mannen series. Dit is de uitslag, hou je tissues maar vast bij de hand!

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]#5 BOARDWALK EMPIRE[/title][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]

Zender: HBO
Premièredatum: 19 september 2010
Seizoenen: 5 seizoenen, gestopt
Hoofdrolspelers: Steve Buscemi, Vicent Piazza, Stephen Graham, Michael Shannon, Kelly Macdonald

Hou je van gangsters, het nachtleven, corruptie, drank, vrouwen en The Sopranos? Dan is Boardwalk Empire de serie voor jou! Boardwalk Empire de enige echte epische gentlemen mannen serie van HBO. Kijk maar eens hoe stijlvol die doorleefde machokop van Steve Buscemi er bij staat. De hele serie is gebaseerd op de macho roman van Nelson Johnson.

De mega corrupte Republikeinse politicus Nucky Thompson is in het Amerikaanse Atlantic City aan het begin van de 20ste eeuw aan een ware opmars bezig. Voor de buitenwereld is de stad langzaam aan het groeien en de toeristen beginnen binnen te stromen. Daar onder speelt echter een hele andere wereld zich af! Zeer corrupte maffiabazen, wilde gokpraktijken en prostitutie, je gaat het allemaal zien. 5 seizoenen in een keer bingewatchen? Dat is een garantie!

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]#4 HOUSE OF CARDS[/title][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]

Zender: Netflix
Premièredatum: 1 februari 2013
Seizoenen: 4, lopend
Hoofdrolspelers: Kevin Spacey, Robin Wright, Kate Mara, Nathan Darrow, Michael Kelly

Politieke spelletjes, kapotte carrières, dromen, overspel, corruptie en zelfs moord?! Frank Underwood is in de Netflix Original serie House of Cards een echte baas. Kevin Spacey speelt in deze serie weer fantastisch. Met een monotone stem en een echte macho attitude blaast hij zo het hele Amerikaanse congres omver. Wie weet wordt deze sluwe politicus Frank ooit nog wel president van de VS? Deze badass is echt niet mee te sollen. Hij is een democratisch congreslid met maar 1 doel: President van de USA worden. Hij woont samen met de al even sluwe Claire Underwood in Washington DC. De weg naar de top is lange en zeker niet zonder slachtoffers.

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]#3 BREAKING BAD[/title][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]

Zender: AMC
Premièredatum: 20 januari 2008
Seizoenen: 5 seizoenen, gestopt
Hoofdrolspelers: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk

Misschien wel een van de meest populaire series ooit gemaakt, en terecht ook. Breaking Bad is met recht een echte macho serie. Het begint allemaal zonder al te veel spanning in het leven van scheikunde docent Walter White. Totdat zijn leven op zijn kop staat door een slopende ziekte, longkanker. Om zijn familie goed achter te laten bedenkt hij een plan om in de tijd die hij nog heeft genoeg geld voor hen te verdienen. Samen met een voormalig student Jesse Pinkman gaat hij crystal meth maken om dit geld bij elkaar te verdienen. Waar een scheikunde macho al niet handig voor is.

Alles gaat van kwaad tot erger en daarmee is een briljante macho serie geboren. Geniale acteurs en veel geweld zijn een garantie voor veel uren kijkplezier.

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]#2 SPARTACUS[/title][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]

Zender: STARZ
Premièredatum: 22 januari  2010
Seizoenen: 3 seizoenen, gestopt
Hoofdrolspelers: Andy Whitfield (later Liam McIntyre), John Hannah, Manu Bennett, Peter Mensah, Viva Bianca, Erin Cummings

I AM SPARTACUS! Wie waren de originele macho’s uit de geschiedenis? Dat moeten toch wel de Grieken en de Romeinen geweest zijn. En daarvan is Spartacus toch wel echt een van de meest epische macho’s van allemaal. Spartacus is de leider van de grote Romeinse slavenopstand. Hij is een Thracische soldaat (een echt strijdvolk) die moet vechten voor de Romeinen onder de militaire leider en tiran, Gaius Claudius Glaber. Zal hij zich vrij kunnen vechten, of spelen er hele andere zaken onderhuids? Hoog verraad en werkelijk epische gevechten komen allemaal voorbij. Er zijn overal gladiatoren krachtpatsers die de testosteronbommetjes bij jou uit de sportschool met gemak aankunnen. Een echte ultieme macho kijktip!

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]#1 GAME OF THRONES[/title][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]

Zender: HBO
Premièredatum: 17 april 2011
Seizoenen: 6 seizoenen, lopend
Hoofdrolspelers: Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Maisie Williams, Diana Rigg, Carice van Houten, Max von Sydow en heel veel anderen

Er kan er maar 1 op nummer 1 staan in de top 5 mannen series. Game of Thrones is meeslepend, groots, bruut en er zijn fokking draken!  Het is zonder twijfel de grootste en meest populaire serie van dit moment. Heb je deze serie nog niet gezien? Shame, shame, shame!

Het middeleeuws aandoende Grame of Thrones speelt zich af op het fictieve continent Westeros. Voor de belezen macho’s onder ons, het is een verhaal gebaseerd op de Engelse War of the Roses. Een groep adellijke families moord, rooft, neukt en steelt om uiteindelijk te kunnen zitten op de felbegeerde Iron Throne. Veel bloed, naakt (Emilia Clarke, Lena Headey, Carice van Houten, Natalie Dormer, only for research!) incest, buitenechtelijke kinderen, verkrachting en foltering. Alles komt voorbij en is vrij expliciet. Kortom een serie die alles heeft en nog veel meer. Gewoon kijken dus!

[/one_full]