De originele baard Macho voordelen

De baard macho, de gladgeschoren macho, de snor macho en de stoppel macho zijn maar een paar voorbeelden van echte mannen. Deze keer nemen we de gezondheidsvoordelen van de originele baard macho onder de loep. Een gezonde macho is een blije macho. Want met zo’n wijverig kruikje ziek op bed liggen bij je moeder thuis, dat is voor watjes! Laat je favoriete machohormoon testosteron de vrije loop en pik direct wat gezondheidsvoordelen mee

Een baard werkt als een veilige bunker tegen UV-straling 

Een baard beschermt je tegen de zon. De zon is je vriend als je gaat voor de gebruinde macho look, maar de UV straling van de zon is een natuurlijke vijand van de macho. Volgens wetenschappelijk onderzoek, ja macho’s kennen hun feitjes, kan een baard tot wel 95% procent van die schadelijke UV straling tegenhouden. Zorg dus dat je een flinke bunker bouwt in de zomer. Zo hou je die vervelende UV-indringers buiten de deur. UV straling zorgt er bovendien voor dat je op de respectabele macholeeftijd van 35 toch echt al veel rimpels begint te zien. Laat dat haar dus maar flink groeien!

Extreem veel Macho uitstraling

De macho baard is extreem effectief in het verjagen van watjes, nerds en andere natuurlijke vijanden van de macho. De baard macho heeft een gevaarlijke look die ongewenst gespuis flink op afstand zal houden. De baard trek juist hete vrouwen en andere baard macho’s aan. Deze zullen je nog meer beschermen tegen zwakke invloeden van buitenaf. Heb je geen baard? Smeer dan voortaan pure testosteron op je brood, doe het in je drinken en spoel je mond met bier. Je zult zien dat je baard gaat groeien als kool! Je baard maakt zelf olie, vet!

De huid is volgens de boekjes het grootste orgaan van de mens… al is bij ons macho’s iets anders toch echt het aller grootste orgaan. Echter moeten wij mannen ook goed voor ons één na grootste orgaan zorgen, de huid. Onze huid zit vol met (testosteron) olie. Deze olie zorgt ervoor dat je huid gezond blijft en fris. Een baard zorgt ervoor dat die top olie lekker blijft zitten. Smeer de macho-olie dus niet op je velgen, maar laat het lekker op je mannenhuid zitten!